Evrovizija: Bregović počeo kasting u svom studiju

Izvor: Blic, 16.Feb.2010, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrovizija: Bregović počeo kasting u svom studiju

Pošto se vratio sa koncerata koje je proteklog vikenda imao u Nemačkoj, Goran Bregović je rešio da konačno privede kraju demo snimke za predstojeći „Evrosong”.

Od kada mu je RTS poručio tri kompozicije, Brega vredno radi i konačno ih je uobličio, a završeni su i tekstovi pesama za ove numere koje su zajednički uradile Marina Tucaković i Ljiljana Jorgovanović.

- Evo, trenutno smo kod Brege u studiju i svi slušamo šta je pripremio za „Evrosong”. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ima tu još malo da se radi da bi sve bilo kako treba, ali mislim da su numere pravi hit. Za par dana znaćemo sve detalje i imena izvođača kojima ćemo ponuditi saradnju - rekao nam je Raka Marić, dugogodišnji saradnik i menadžer Gorana Bregovića.

Zasad je u igri desetak pevača i pevačica, ali će neka imena koje će Brega pozvati u svoj studio biti iznenađenje za javnost. Pored pominjanih zvezda „Granda” Milana Stankovića, Milice Todorović, Rade Manojlović, tu su i Aleksandra Radović, Tijana Dapčević, ekskluzivac PGP-a Emina Jahović, kao i puleni Marine Tucaković - Ana Nikolić, Milica Majstorović i Danijel Pavlović.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goran Bregović počeo kasting u svom studiju

Izvor: S media, 16.Feb.2010

Kasting na kome će biti izabrana tri izvodjača, medju kojima će biti i predstavnik Srbije na takmičenju za "Pesmu Evrovizije", počeo je u studiju kompozitora Gorana Bregovića, potvrdila je šef Službe Radio-televizije Srbije za odnose sa javnošću Duška Vučinić-Lučić. ..Ona je u izjavi...

Nastavak na S media...

Goran Bregović počeo kasting

Izvor: S media, 16.Feb.2010

Kasting na kome će biti izabrana tri izvodjača, medju kojima će biti i predstavnik Srbije na takmičenju za "Pesmu Evrovizije", počeo je juče u studiju kompozitora Gorana Bregovića, potvrdila je šef Službe Radio-televizije Srbije za odnose sa javnošću Duška Vučinić-Lučić. ..Ona je u izjavi...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.