GOGA SEKULIĆ PEVA ZA ŠVAJCARSKU NA EVROVIZIJI!

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOGA SEKULIĆ PEVA ZA ŠVAJCARSKU NA EVROVIZIJI!

Gogi Sekulić se smeši internacionalna karijera! Kako stvari stoje, folk pevačica bi na Evrosongu u Nemačkoj iduće godine trebalo da predstavlja Švajcarsku sa pesmom „No, no, no“. Ona je ušla među trideset i pet od hiljadu prijavljenih izvođača i do sada ima najviše glasova!

Gogi Sekulić se smeši internacionalna karijera!

Kako stvari stoje, folk pevačica bi na Evrosongu u Nemačkoj iduće godine trebalo da predstavlja Švajcarsku sa pesmom „No, no, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << no“. Ona je ušla među trideset i pet od hiljadu prijavljenih izvođača i do sada ima najviše glasova!

- Moja pesma se zove „No, no, no“, a napisala ju je Marina Tucaković. Bila bih srećna kada bih nastupila na Evroviziji. Zasad imam dosta glasova i nadam se da će publika izglasati baš mene - rekla je Goga za Kurir.

Ona je stekla pravo da se takmiči u zemlji čokolada, satova i sireva jer poseduje pasoš te zemlje i poslednjih petnaest godina živi u Cirihu, gde ima i svoj stan. Sad samo da se udruže srpska i crnogorska dijaspora, pa da svojim glasovima završe posao.

(Z. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.