Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrosong: Kladionice tipuju na Ruse

BEOGRAD - Inostrane i domaće kladionice objavile su kvote za finale ovogodišnje Evrovizije, prema kojima je favorit za pobedu Rus Dima Bilan, koji izvodi pesmu Believe.

Najveće šanse za drugo mesto kladionice daju atraktivnoj Ukrajinki Ani Lorak, koja izvodi pesmu Shady lady, a potom slede predstavnice Grčke Kalomira, Srbije Jelena Tomašević i Švedske Šarlot Pereli.

Ukoliko se kladite u britanskoj kladionici Vilijam Hil na četiri uložene funte na pobedu Dime >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bilana dobijete devet, a ako pobedi Ali Lorak za jednu uloženu funtu se dobija četiri.

Treći favorit po britanskoj kladionici je grčka pevačica, tv voditeljka i glumica Kalomira koja izvodi pesmu Secret combination. Ukoliko ona pobedi za uloženu funtu se dobija sedam.

Jelena donosi osam funti na svaku uloženu

Jelena Tomašević i Šveđanka Šarlot Pereli, koja je već pobedila na ovom takmičenju 1999. godine, podjednako kotiraju na listi kladionice Vilijam Hil.

Na uloženu funtu se dobija osam ako publika izglasa da je najbolja Jelenina pesma Oro ili Hero, numera koju izvodi švedska predstavnica.

Kvota za pobedu pesma Qele, Qele, jedne od najpopularnijih jermenskih pevačica Sirušio, je 10:1, dok je kvota za trijumf najoriginalnijeg pevača bosansko-hercegovačke scene Elvira Lakovića Lake 16:1.

Ako neko u britanskoj kladionici uloži novac za pobedu Portugalke Vanja Fernades, koja ima ogromnu podršku navijača u Beogradu, zaradiće 28 puta više novca, dok pobeda debitanata, Azerbejdžanaca Elnura i Samira, donosi 50 puta više novca od uloženog.

Hrvatska u grupi od 100 prema jedan

Najmanje šanse za pobedu ova kladionica daje predstavnicima Rumunije, Poljske, Islanda, Nemačke, Hrvatske i Albanije. Na uloženu funtu dobija se 100, ako neka od ovih država pobedi.

U domaćoj kladionici Lavovi kvota za pobedu Rusa je 3,25, za trijumf Ukrajine pet, a Srbija ili Grčke osam.

Na uloženi dinar pobeda Švedske donosi devet, Jermenije 10 a Bosne i Hercegovine 15.

Čak 125 puta više se može zaraditi ukoliko se neko kladi na pobede Poljske, Hrvatske ili Albanije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.