Centar grada scena za goste Eurosonga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centar grada "scena" za goste Eurosonga

BEOGRAD - Centralna zona grada u vreme Eurosonga svakodnevno, od 18 do 19 časova, biće pretvorena u scenu na kojoj će učesnicima i posetiocima manifestacije biti predstavljeni različiti sadržaji iz kulturnog života prestonice, rečeno je danas Tanjugu u Sekretarijatu za kulturu.

U Muzičkom paviljonu na Beogradskoj tvrđavi posetiocima će raznovrsni muzički program ponuditi učenici muzičkih škola, dok će za bolje raspoloženje ljubitelja modernijeg zvuka na bini postavljenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Knez Mihajlovoj ulici biti zaduženi di džejevi, najavila je zamenik sekretara za kulturu Ivana Avžner.

Tradicionalnu muziku i narodne igre posetiocima će predstaviti članovi kulturno-umentičkih društava na platou ispred Narodnog muzeja, a programi na sve tri "scene" trajaće od 13. do 23. maja.

Iz Sekretarijata najvljuju da će, pored manifestacije "Noć muzeja" koja se održava 17. maja, muzejski prostori još pet dana biti otvoreni duže u večernjim satima, a iz Sekretarijata je tim ustanovama preporučeno da 63 muzejskih prostora bude dostupno posetiocima duže i tokom dana.

Takođe, gradska uprava priprema publikaciju o Beogradu i kulturnom životu prestonice, kao i promotivni film o glavnom gradu, koji će, kako je najavljeno, biti završeni do 10. maja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.