Aplauzi za pesmu „Balkan“

Izvor: Blic, 27.Apr.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aplauzi za pesmu „Balkan“

Srpski predstavnik na „Evroviziji“ u Oslu Milan Stanković proveo je protekli vikend u Holandiji u okviru svoje evrovizijske turneje. Milan je na poziv organizatora go­stovao na promotivnom ko­­ncertu, te se i lično uverio da je i u Zemlji lala stekao veliki broj fanova. Milan Stanković u Holandiji

Osim predstavnika Holandije i Srbije, još 15 zemalja (Portugal, Velika Britanija, Kipar, Slovenija, Švajcarska, Turska, Ukrajina, Finska, Gruzija, Izrael, Litvanija, Letonija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Albanija, Belgija, Bugarska) učestvovalo je na predevrovizijskom promotivnom koncertu koji je održan u živopisnom gradiću Zandamu, udaljenom 20 kilometara od Amsterdama.

Naš predstavnik izazvao je veliku pažnju okupljenih medija, a intervjuisali su ga i novinari nacionalne holandske televizije NDR koje je, pored pesme „Ovo je Balkan", najviše interesovao Milanov stajling sličan junacima manga stripova. Zanimljivo je da su tokom koncerta svi u publici znali napamet reči pesme „Ovo je Blakan", koju je Milan izvodio na srpskom. On je na kraju nastupa bio ispraćen burnim aplauzima, a zatim ga je okružila velika grupa obožavalaca. Milan već danas odlazi u Grčku gde nastavlja promo turneju, a u petak će se predstaviti i publici u Belgiji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.