Aleksandra peva sa „Leeloojamais“

Izvor: Blic, 08.Feb.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra peva sa „Leeloojamais“

Aleksandra Kovač, popularna pevačica, ovih dana je snimila pesmu sa perspektivnim slovenačkim bendom „Leeloojamais". Ona se upravo vratila iz Ljubljane gde je bila gost na takmičenju za slovenačkog predstavnika za „Pesmu Evrovizije".

- Bila sam prijatno iznenađena pozivom koji je usledio od grupe „Leeloojamais" i izdavačke kuće „Dallas Records" iz Slovenije da radim sa jednim od najpoznatijih i najkvalitetnijih slovenačkih bendova. Posebno me obradovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada sam čula da se radi o pesmi pod nazivom „Mi", u kojoj reči refrena „Otvorimo granice, svi, na celoj planeti, novo jutro svanuće, i nestaće tama koja nas deli" dovoljno govore. Tekst pesme uradio je autor iz Hrvatske, a članovi grupe „Leeloojamais" i ja prepevali smo pesmu na slovenački i srpski. Imala sam veliku čast da budem specijalni gost na RTV Slovenija, na EMA takmičenju za „Pesmu Evrovizije", a upravo sa ovom numerom dobili smo najpozitivnije reakcije publike. Ovo je inače hit singl na albumu „Country Club Music" ovog slovenačkog benda - rekla je Aleksandra Kovač po povratku iz Slovenije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.