Zabrinutost zbog procesa privatizacije na Kosovu

Izvor: Danas, 19.Jun.2014, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrinutost zbog procesa privatizacije na Kosovu

Specijalni predstavnik Evropske unije i šef Kancelarije EU za Kosovo Samuel Žbogar u razgovoru za Danas kaže da su nedavni kosovski vanredni parlamentarni izbori bili regularni, ali da Brisel ne može da komentariše postizbornu mandatorsku kombinatoriku koja potresa Prištinu, kao ni nagoveštaje da bi Srpska lista, žalbom na odluke Centralne izborne komisije Kosova, mogla da odloži konstituisanje novog kosovskog parlamenta.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žbogar: Zabrinutost zbog privatizacije na Kosovu

Izvor: Blic, 20.Jun.2014, 01:05

Specijalni predstavnik Evropske unije Samuel Žbogar rekao je da postoji zabrinutost zbog privatizacije na Kosovu, a posebno zbog slučaja Hotela Junior u Štrpcu u kojem žive interno raseljeni kosovski Srbi. ..Žbogar je za Danas rekao da je tim povodom službenik iz njegove kancelarije razgovarao...

Nastavak na Blic...

Žbogar pozdravio uklanjanje barikada u Mitrovici

Izvor: Mondo, 20.Jun.2014

Specijalni predstavnik EU na Kosovu Samuel Žbogar pozdravio je danas uklanjanje barikada sa mosta, preko reke Ibar u..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.