Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2024, 00:01

Vulin: Sigurno ima neko normalan u EU, ali takvima ne daju da govore

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je večeras povodom izjave portparola EU Petera Stana na temu KiM, da sigurno, kako je naveo, ima neko normalan među funkcionerima EU, ali da takvima ne daju da govore.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Aleksandar Vulin o izjavi Petera Stana o KiM: "Sigurno ima neko normalan među funkcionerima EU, ali takvima ne daju da govore"

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin oglasio se danas povodom izjave Petera Stana na temu KiM...- Peter Stano portparol Evropske unije je dao izjavu na temu Kosova i Metohije, kao da je u pitanju priznata i samostalna država. I za to vreme je nosio majicu sa zastavom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.