Aleksandar Vulin o izjavi Petera Stana o KiM: Sigurno ima neko normalan među funkcionerima EU, ali takvima ne daju da govore

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 00:11

Aleksandar Vulin o izjavi Petera Stana o KiM: "Sigurno ima neko normalan među funkcionerima EU, ali takvima ne daju da govore"

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin oglasio se danas povodom izjave Petera Stana na temu KiM.

- Peter Stano portparol Evropske unije je dao izjavu na temu Kosova i Metohije, kao da je u pitanju priznata i samostalna država. I za to vreme je nosio majicu sa zastavom Ukrajine i podrškom njenoj celovitosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sigurno među funkcionerima EU ima i neko ko zna da se ne može reći da je Kosovo država, a Ukrajina nepovrediva i ostati normalan. Sigurno ima neko normalan među funkcionerima i poslanicima Evropske unije, ali takvima ne daju da govore - poručio je doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagujući na izjavu portparola EU Petera Stana koji je o Kosovu govorio kao o samostalnoj državi.

Portparol EU izjavio je, pored ostalog, danas na brifingu za novinare u Briselu da uloga EU u dijalogu Beograda i Prištine nije da komentariše, već da pomogne stranama da nađu rešenje.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.