Vučić za češki radio: Čak i da sve ispunimo, EU neće prihvatiti Srbiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Maj.2021, 17:40

Vučić za češki radio: Čak i da sve ispunimo, EU neće prihvatiti Srbiju

Srbija bi volela da postane članica Evropske unije, ali i ako ispuni sve potrebne uslove, Unija je nikada neće prihvatiti kao punu članicu, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Pragu za češki javni servis Radio Plus (Česky rozhlas Plus). Vučić 18. i 19. maja boravi u dvodnevnoj poseti Češkoj Republici. On je u tom kontekstu rekao da mnogo treba da se uradi da se poboljša vladavina prava, ali da je pitanje Kosova veliki problem. "Srbija ne priznaje nezavisnost Kosova, a 22...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vučić za češki radio: Čak i da ispunimo sve, EU nas nikad neće prihvatiti

Izvor: Radio 021, 19.Maj.2021

Srbija bi volela da postane članica EU, ali i ako ispuni sve uslove, Unija je nikada neće prihvatiti kao punu članicu, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Pragu za češki Radio Plus.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.