Vučić sutra sa predstavnicima Nacionalnog konventa o EU

Izvor: Press, 02.Okt.2020, 11:53

Vučić sutra sa predstavnicima Nacionalnog konventa o EU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa predstavnicima Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji, saopšteno je iz te organizacije.
Foto:Blic
Uvodni deo sastanka, na kojem će se obratiti Vučić i koordinatorka Nacionalnog konventa Nataša Dragojlović, biće otvoren za medije i počeće u 10 časova u Palati Srbija.
Cilj sastanka je da se ponovo pokrene dijalog o rešavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pitanja Kosova, kao i teme spoljne politike Srbije.

U Konventu navode da je sastanak deo strateškog dijaloga koji ima za cilj da omogući debatu predstavnika civilnog društva sa najvišim zvaničnicima Srbije o ključnim aspektima pristupanja Srbije Evropskoj uniji.
Na sastanku će govoriti eminentni stručnjaci za spoljnu politiku, međunarodne odnose i evropske integracije, kao i članovi Radne grupe Nacionalnog konventa za Poglavlje 35.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SASTANAK U PALATI SRBIJA: Vučić sutra sa predstavnicima Nacionalnog konventa o EU

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa predstavnicima Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji, saopšteno je iz te organizacije..Uvodni deo sastanka, na kojem će se obratiti Vučić i koordinatorka Nacionalnog konventa Nataša Dragojlović, biće otvoren za medije i počeće u 10 časova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.