Izvor: Danas, 29.Feb.2024, 13:32

Vučić o deklaraciji EU o Navaljnom: Nisam upoznat

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se Srbija o pitanjima sankcija Rusiji nije usaglašavala sa deklaracijama Evropske unije (EU) i iznenadilo bi ga kada bi bilo drugačije, ali dodaje da ne zna detalje najnovije deklaracije kojom se ruski predsednik Vladimir Putin označava odgovornim za smrt ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Predsednik Srbije: Nismo se do sada usaglašavali sa aktima EU poput onog za ubistvo Navaljnog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, na pitanje novinara da li se Srbija uskladila sa deklaracijom EU kojom se predsednik Rusije Vladimir Putin smatra odgovornim za ubistvo ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog, izjavio danas da se Srbija do sada nije usaglašavala po tim pitanjima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.