Vučić i Fabrici o izveštaju EK i briselskom dijalogu

Izvor: N1 televizija, 12.Apr.2018, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Fabrici o izveštaju EK i briselskom dijalogu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je šefa Delegacije Evropske unije ambasadora Sema Fabricija, koji ga je upoznao sa nacrtom Godišnjeg izveštaja, čije je objavljivanje Evropska komisija najavila za 17. april.

Fabrici je najavio skori dolazak u Beograd visoke predstavnice EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Federike Mogerini, koja će predstaviti Godišnji izveštaj.

Za kraj meseca je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << najavljena i poseta predsednika Evropskog saveta Donalda Tuska u okviru priprema za Samit u Sofiji.

Vučić i Fabrici su razgovarali i o stanju dijaloga između Beograda i Prištine, koji se vodi pod pokroviteljstvom Evropske unije, saopšteno je iz Vučićevog kabineta.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Fabrici upoznao Vučića s nacrtom izveštaja Evropske komisije

Izvor: Beta, 12.Apr.2018

Šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici upoznao je predsednika Aleksandra Vučića s nacrtom Godišnjeg izveštaja, čije je objavljivanje Evropska komisija najavila za 17. april.Fabrici je najavio da će uskoro u Beograd doći visoka predstavnica EU Federika Mogerini, koja će predstaviti...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.