Izvor: RTS, 04.Dec.2022, 11:42

Vučić: Najviše sam strepeo zbog našeg naroda na KiM

Predsednik Aleksandar Vučić napisao je na Instagramu da je u protekloj nedelji najviše strepeo zbog našeg naroda na Kosovu i Metohiji i problema koje im gotovo svakodnevno, već decenijama, nameću oni koji pokušavaju da otmu ono što nije njihovo i pogase srpska ognjišta.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rezimirajući proteklu sedmicu, naveo je da je u nedelji za nama naučeno puno od naših norveških partnera, jačana je strateška saradnja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa Kinom, a sa EU  nastavili put reformi i razvoja.
 
Vučić je na Instagramu dodao i da smo se radovali zajedno sa dragim nam prijateljima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata njihovom Nacionalnom danu, kao i da je bio ponosan na naše mlade i uspešne ljude u svetu, a da je takođe, bio i ostao, svim srcem uz naše fudbalere.
"Najviše od svega, strepeo sam zbog našeg naroda na Kosovu i Metohiji i problema koje im gotovo svakodnevno, već decenijama, nameću oni koji pokušavaju da otmu ono što nije njihovo i pogase srpska ognjišta", naveo je Vučić
Dodao je da Srbi sa Kosova i Metohije neće više da trpe taj teror i da to svi treba da znaju i da čuju.
Zato sam rekao, jasno i glasno, istinu o njihovoj muci, o nemogućem životu i nepostojećoj slobodi. Uradiću sve, šta god je potrebno, da bi se čuo glas Srba. I nastaviću, uvek i na svakom mestu, da se borim za naš narod i našu zemlju. Srbija će pobediti!", napisao je predsednik u poruci na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.
 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.