URADIĆU SVE ŠTO TREBA DA BI SE ČUO GLAS NAŠEG NARODA Vučić poslao jasnu poruku - Srbija će pobediti! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022, 10:43

"URADIĆU SVE ŠTO TREBA DA BI SE ČUO GLAS NAŠEG NARODA" Vučić poslao jasnu poruku - Srbija će pobediti! (VIDEO)

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" novi video snimak sa najvažnijim događajima protekle sedmice.

- U nedelji za nama naučili smo puno od naših norveških partnera, jačali smo stratešku saradnju sa Kinom, sa EU smo nastavili put reformi i razvoja, radovali smo se zajedno sa dragim nam prijateljima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata njihovom Nacionalnom danu, ponosio sam se našim mladim i uspešnim ljudima u svetu, bio sam, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ostao, svim srcem uz naše fudbalere - napisao je predsednik na svom Instagram profilu.

- Najviše od svega, strepeo sam zbog našeg naroda na Kosovu i Metohiji i problema koje im gotovo svakodnevno, već decenijama, nameću oni koji pokušavaju da otmu ono što nije njihovo i pogase srpska ognjišta - dodao je.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Srbi sa Kosova i Metohije neće više da trpe taj teror, to svi treba da znaju i da čuju. Zato sam rekao, jasno i glasno, istinu o njihovoj muci, o nemogućem životu i nepostojećoj slobodi. Uradiću sve, šta god je potrebno, da bi se čuo glas Srba. I nastaviću, uvek i na svakom mestu, da se borim za naš narod i našu zemlju. Srbija će pobediti! - napisao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić o protekloj sedmici: Najviše sam strepeo zbog našeg naroda na KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rezimirajući proteklu sedmicu, naveo je danas da smo u nedelji za nama naučili puno od naših norveških partnera, jačali smo stratešku saradnju sa Kinom, a sa EU smo nastavili put reformi i razvoja...Vučić je na Instagramu dodao i da smo se radovali zajedno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.