Vučić: Imam noćne more svaku noć

Izvor: Mondo, 26.Mar.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Imam noćne more svaku noć

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da svaku noć ima noćne more zbog Kosova.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Aleksandar Vučić

Vučić je gostujući u Ćirilici na Hepi televiziji rekao da misli da Priština neće skoro ukinuti takse na srpsku robu, kao i da ne žele da nastave razgovore tokom trenutne administracije EU.

"Bez dogovora s Beogradom Priština ništa ne može da uradi", istakao je Vučić i dodao da  "noćne more >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ima svaku noć, nadajući se da će sve proći mirno i u Zubinom Potoku, Mitrovici, Gračanici, svakom mestu na KiM".

Vučić je prokomentarisao da ne razme zašto Priština čeka nekakve promene, odnosno, zašto "kupuju vreme", jer tako pokazuju neodgovornost.

"Ne razumem da su ti ljudi toliko neodgovorni da to ne vide", ocenio je Vučić.

Predsednik: NATO bombardovanje je uništilo region

Vučić je rekao da će Albanci i Srbi u narednih 100 godina biti dva najveća naroda u regionu i da će biti velika stvar ako se obezbedi mir za narednih 100-150 godina.

Istakao je da dugoročnog mira nema bez rešenja.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić: Ne razumem zašto Priština "kupuje vreme"

Izvor: Mondo, 27.Mar.2019, 09:07

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se plaši da Priština neće skoro ukinuti takse na srpsku robu i da zapravo ne želi da nastavi razgovore za vreme aktuelne administracije Evropske unije...Foto: Tanjug/Rade Prelić..Ocenjujući da Priština čeka nekakve promene, Vučić je u intervjuu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.