Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Nov.2013, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Srbije: Zašto su glasovi brojani u Kosovu Polju

Vlada Srbije zatražiće objašnje od Evropske unije zbog čega su glasovi na ponovljenim lokalnim izborima Mitrovici brojani u Kosovu Polju.  Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nije bilo nikakvih razloga da se glasovi broje van biračkih mesta, jer nije bilo nikakvih incidenta i da ne shvata zašto je to učinjeno.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Srbije će pitati Brisel o brojanju glasova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Nov.2013

Vlada Srbije zatražiće objašnjenje od Evropske unije zbog čega su glasovi na ponovljenim lokalnim izborima Mitrovici brojani u Kosovu Polju. Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nije bilo nikakvih razloga da se glasovi broje van biračkih mesta, jer nije bilo nikakvih incidenta...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.