VUČIĆ O PROTESTIMA, POSLAO PORUKU EU! Valjda ćemo i mi dostići taj demokratski nivo na kom ste vi sad (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 16:22

VUČIĆ O PROTESTIMA, POSLAO PORUKU EU! "Valjda ćemo i mi dostići taj demokratski nivo na kom ste vi sad" (VIDEO)

Vučič je u oštro odreagovao na trenutna dešavanja u Srbiji zbog protesta i nasilja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u današnjem obraćanju medijima, poslao je poruku Evropskoj uniji zbog protesta koji se dešavaju u Beogradu, ali i širom Srbije:

- Mislim da je nasilje na protestima prisutnije kod vas u EU! Kod nas ima možda malo viška demokratije, kod nas mogu da zatvaraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puteve misleći da imaju pravo na to, što kod vas naravno nemaju pravo da rade! Valjda ćemo i mi dostići taj demokratski nivo na kom ste vi sad!

Pogledajte video u nastavku;

"Mislim da je nasilje na protestima prisutnije kod vas u EU! Kod nas ima možda malo viška demokratije, kod nas mogu da zatvaraju puteve misleći da imaju pravo na to, što kod vas naravno nemaju pravo da rade! Nadam se da ćemo i mi dostići taj demokratski nivo na kom ste vi sad!" pic.twitter.com/XNqTi10Hw0

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 28, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.