Uništava nas evrofanatična vlada

Izvor: TvojPortal.com, 10.Jun.2011, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uništava nas "evrofanatična" vlada

/vesti online/ Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica optužio je vladajuću koaliciju da ne vodi računa o razvoju zemlje i da prema Evropskoj uniji vodi "dogmatsku i evrofanatičnu" politiku.
"Prvi i najvažniji nacionalni interes Srbije je njen razvoj, a ne članstvo u Evropskoj uniji kako tvrdi aktuelna vlast", rekao je Koštunica >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << na tribini DSS-a u Kruševcu.

Vlada ne vodi računa o Srbiji, smatra Vojislav Koštunica

Koštunica je upozorio da je privreda Srbije "na izdisaju" i da više od 700.000 ljudi živi ispod granice siromaštva.
"Više od 70.000 preduzeća u Srbiji je u blokadi, budžetski deficit je devet puta veći nego pre tri godine, inflacija je najveća, a plate najmanje u regionu. Prosečna plata u Srbiji manja je od minimalne zarade u Hrvatskoj", ukazao je Koštunica. Ostatak vesti pročitajte na linku

politikadssSrbijaKoštunicauništavanjaevrofanaticna vlada
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Kruševac

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.