Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 12.Apr.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Ministar spoljnih poslova Nemačke Zigmar Gabrijel došao je u posetu premijeru i izabranom predsedniku Srbije Aleksandrzu Vučiću. Sasatnak se održao u vili “Mir” u Beogradu, gde su se čule poruke da je put Srbije u pravcu EU i dalje otvoren, ako se beogradske >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i prištine vlasti odluče za reforme i napredak umesto podele i zastoj. Koje su sledeće stanice na Gabrijelovom putu na Balkanu i koji su rezultati nemačkih investicija u Srbiji, pročitajte OVDE.

Srbija, kao i sva tržišta u Evropi, pod uticajem su međunarodnog kretanja cene na svetskom tržištu nafte, što znači da će u roku od samo dve nedelje dostići poskupljenje od najviše 5 dinara po litru. Kakve su prognoze stručnjaka otkrijte OVDE.

Tri uzastopne eksplozije odjeknule su sinoć u blizini autobusa fudbalskog tima Borusija Dortmund uoči meča Lige šampiona, a osumnjičeni za ovaj bombaški napad doveden je u vezu sa radikalnim islamistima. Čitavu priču pročitajte OVDE.

Iza jednog pevača narodne muzike krije se emotivna i teška priča o detinjstvu. Njemu su ustaše ubile majku, a u godinama koje su usledile žena mu je izvršila samoubistvo. O kome se radi otkrijte OVDE.

Ako ovako krene, Crvena zvezda bi mogla da ostane bez krucijalnih igrača. Dobra igra u Evroligi kao posledicu bi mogla da ima odlazak dva igrača, za koje je zainteresovanost pokazala moćna Barselona. O kojim košarkašima se radi, pročitajte OVDE.

Američki državni sekretar Reks Tilerson posetio je danas ruskog predsednika Vladimira Putina, uprkos zategnutim odnosima dve zemlje čiji zvaničnici su uputili oštre optužbe u vezi sa napadom hemijskim oružjem u Siriji. Kako je protekao sastanak pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.