UEFA: Pokrenut postupak, kazne narednog četvrtka

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Okt.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA: Pokrenut postupak, kazne narednog četvrtka

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je danas da je pokrenut postupak protiv Fudbalskih saveza Srbije (FŠ) i Albanije (FSHF) zbog međusobne tuče igrača na utakmici u Beogradu u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo.

Kako je agenciji AP rekao portparol UEFA Pedro Pinto Srbi i Albanci imaju rok do sledeće srede da se izjasne povodom dešavanja na stadionu Partizana, a konačna odluka biće doneta sutradan.

Tuča fudbalera dva nacionalna tima dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << se u trenutku kada je igrač Srbije Stefan Mitrović skinuo sa drona zastavu tzv. Velike Albanije, posle čega su gostujući igrači ušli u sukob sa njim.

Predsednik UEFA Mišel Platini ranije danas je izjavio da mu je žao što su se dogodili incidenti u Beogradu, kao i da politiku ne treba mešati u sport.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Utakmica Srbija Albanija,   Evropsko prvenstvo,   Partizan

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS: Teroristička akcija Albanaca, očekujemo 3:0 za nas

Izvor: Politika, 15.Okt.2014

Dačić: Smišljena politička provokacija ..BEOGRAD – Fudbalski savez Srbije (FSS) najoštrije je danas osudio scene nasilja na prekinutoj utakmici sa Albanijom, izrazio zgražavanje nad viđenom provokacijom i strah da je u pitanju unapred smišljeni scenario terorističke akcije usmerene, pre svega...

Nastavak na Politika...

POČELA ISTRAGA: Evo za šta UEFA tereti Srbiju i Albaniju

Izvor: Kurir, 15.Okt.2014

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je oko čega vodi istragu povodom incidenata na utakmici reprezentacija Srbije i Albanije..NION - Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je oko čega vodi istragu povodom incidenata na utakmici reprezentacija Srbije i Albanije...UEFA je na zvaničnom sajtu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.