Izvor: Blic, 02.Sep.2023, 10:59

"TO IZAZIVA VELIKU ZABRINUTOST" Brnabić: Sukobi su jedino što Kurti želi

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da su sukobi jedino što želi premijer samoproglašenog Kosova Aljbin Kurti koji neće ni da čuje za primenu Briselskog sporazuma i formiranje Zajednice srpskih opština (ZSO), što izaziva veliku zabrinutost, ne samo Srbije, već i zvaničnika SAD i EU.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMIJERKA SAOPŠTILA: Sinoć iz Amerike stigla opomena Prištini, ZSO mora da se formira

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023

Brnabić je podsetila da je čak i specijalni predstavnik Nemačke Manuel Saracin u julu rekao da srpski narod izuzetno pati..Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je jedino što Aljbin Kurti želi izazivanje sukoba, ali i da nikada nije videla neke predstavnike Evropske unije toliko zabrinute...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.