Šta budžet EU govori o evropskoj budućnosti Srbije?

Izvor: N1 televizija, 03.Maj.2018, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta budžet EU govori o evropskoj budućnosti Srbije?

Evropska komisija predstavila je budzet za period od 2021. do 2027. Da li iz njega može da se vidi budućnost Evropske unije, da li ima mesta za nove članice u tom periodu, i da li će "manje poslušne" članice Evropske unije ovim budžetom biti kažnjene jer se ne pridržavaju vladavine prava?

O tome u Danu uživo govori Mijat Lakićević, urednik u Novom magazinu.

U toku je zasedanje Sabora >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Srpske pravoslavne crkve na kom je glavna tema Kosovo i Metohija. Sa kakvim će stavom izaći po tom pitanju, da li je u toku, kako navode pojedini mediji, borba za prevlast u SPC? O svemu tome govori Draško Đenović, verski analitičar.

Milion ljudi u Srbiji čeka da im izvršitelji zakucaju na vrata, koja dugovanja su najčešća, kako se vrši procena oko toga koja će se imovina prodavati, kako i da li mogu da se zaštite vlasnici stanova kojima se oduzima imovina, jer je podstanar dužnik? Gost javni izvršitelj Svetlana Manić.

U Sceni govorimo o predstavi "Smrt fašizmu! O ribarima i slobodi"

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.