Izvor: RTS, 25.Nov.2021, 17:59

Šef Kancelarije EU u Prištini: Vlasti da po odluci suda vrt imovinu Visokim Dečanima

Tomaš Suniog, šef Kancelarije EU u Prištini pozvao je privremene institucije u južnoj srpskoj pokrajini da sprovedu odluku kosovskog ustavnog suda i vrate imovinu manastiru Visoki Dečani.
Suniog, koji je bio u poseti Visokim Dečanima, na Tviteru je napisao da treba poštovati imovinska prava manastira. 

"Posetio sam manastir Visoki Dečani pre dva dana. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tolerancija i međusobno poštovanje su ključni za multietničko i demokratsko društvo. Pozivam kosovsku vladu da sprovede presudu ustavnog suda. Imovinska prava manastira treba poštovati", naveo je Suniog.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šef Kancelarije EU u Prištini: Vlasti da po odluci suda vrate imovinu Visokim Dečanima

Izvor: RTS, 25.Nov.2021

Tomaš Suniog, šef Kancelarije EU u Prištini, pozvao je privremene institucije u južnoj srpskoj pokrajini da sprovedu odluku kosovskog ustavnog suda i vrate imovinu manastiru Visoki Dečani. . Suniog, koji je bio u poseti Visokim Dečanima, na Tviteru je napisao da treba...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.