Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Dec.2023, 14:00

Ruski diplomata izbačen iz EU zbog navodne špijunaže je OEBS-ov posmatrač na izborima u Srbiji

Ruski diplomata, kojeg je Evropska unija proterala iz Brisela zbog navodne špijunaže i uz obrazloženje da se bavio "ilegalnim i remetilačkim radnjama", posmatrač je na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima u Srbiji u okviru misije OEBS, najvećeg bezbednosnog tela u Evropi, pokazalo je istraživanje Radija Slobodna Evropa (RSE).
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Istraživanje Radija Slobodna Evropa: Ko je ruski diplomata nepoželjan u EU, a posmatrač je srpskih izbora

Izvor: Danas, 12.Dec.2023

Ruski diplomata, kojeg je EU proterala iz Brisela zbog navodne špijunaže i uz obrazloženje da se bavio "ilegalnim i remetilačkim radnjama" posmatrač je na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima u Srbiji u okviru misije OEBS, najvećeg bezbednosnog tela u Evropi, pokazalo je istraživanje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.