Predstavnicima EU nije dozvoljena poseta Timošenkovoj

Izvor: Vostok.rs, 27.Apr.2013, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavnicima EU nije dozvoljena poseta Timošenkovoj

27.04.2013. -

Državna penitencijarna služba Ukrajine pomerila je posetu Šefa predstavništva EU u Ukrajini Jana Tombinskog i ambasadora SAD u Ukrajini Džona Tefta Juliji Timošenkovoj sa 29. aprila na kasniji datum. „Ako taj sastanak bude odobren, mogao bi se održati posle majskih praznika“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << stoji u saopštenju pres službe partije Batkivščina.

U četvrtak zamenik lidera stranke Batkivščina Grigorij Nemirja je rekao da će se poseta predstavnika EU i SAD bivšoj premijerki Juliji Timošenko u bolnici Harkova održati 29. aprila.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Japan vratio Boeing-787 Dreamliner u eksploataciju

Izvor: Vostok.rs, 27.Apr.2013

27.04.2013. -..U petak regulator aviosaobraćaja Japana dozvolio je aviokompanijama ANA Holdings Inc. i Japan Airlines Co. da ponovo koriste Boeing-787 Dreamliner sa obnovljenim akumulatorima i ukinuo zabranu koja je trajala 3 meseca, javila je agencija Bloomberg...U nedelju 28. aprila ANA Holdings Inc....

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.