Popović u SKC-u sa studentima

Izvor: Studio B, 04.Apr.2012, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović u SKC-u sa studentima

Kandidat DSS za gradonačelnika Aleksandar Popović izjavio je da će DSS kad dođe na vlast u Beogradu izmeniti politiku izdavanja građevinskih dozvola za izgradnju objekata Beogradskog univerziteta.

"To ćemo uraditi zbog svih Beograđana", rekao je Popović obraćajući se studentima u knjižari "Delfi" u SKC-u, gde je predsednik te stranke Vojislav Koštunica, povodom Dana studenata, predstavio svoju knjigu "Zašto Srbija a ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Evropska unija".

"Sa Univerzitetom ćemo pokrenuti pitanje šta je sve potrebno od novih zgrada i za te nove zgrade, a eventualno i za kampuse za pojedine delove Beogradskog univerziteta. Postoji jedan fakultet u Beogradu koji ima novac da sagradi sopstevnu zgradu, a sedam-osam godina ne može da dobije građevinske dozvole", naveo je Popović, koji je i vanredni profesor na Hemijskom fakultetu u Beogradu.

On je istakao da će DSS izmeniti politiku građevinskih dozvola ne samo zbog tog fakulteta, ali da je upravo to najbolji pokazatelj trenutne, loše politike.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.