PRVI SERIJSKI UBICA U EU Silovao, sakatio i ubijao širom otvorenog Šengena

Izvor: Blic, 29.Nov.2015, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI SERIJSKI UBICA U EU Silovao, sakatio i ubijao širom otvorenog Šengena

Poljak Darijus Pavel Kotvica (29), koji je ubijao, silovao i sakatio ljude širom Evrope sada je osumnjičen za ozbiljne zločine i u Britaniji. Ovaj mladić, koji bi mogao da bude prvi serijski ubica Evropske unije, iskoristio je otvorene granice da bi izbegao policiju u šest zemalja i pronašao nove žrtve.

Europe's first serial killer Dariusz Pawel Kotwica who raped his way to Britain - ... - https://t.co/SyHL7JDMCb pic.twitter.com/o0whGbrpxU

Kratko podšišani >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Darijus priznao je da je izbo stariju ženu i njenog supruga u Austriji, kao i penzionera u Švedskoj mesec dana pre toga. On je ispisao bizarne fraze na golom telu starije Austrijanke, jer su mu "unutrašnji glasovi tražili da je ubije".

Darijus, koji ima brojne optužnice širom Evrope, živeo je nekoliko godina i u Velikoj Britaniji gde je počinio seriju ozbiljnih zločina. Detektivi Interpola i njihove kolege iz Britanije sada pokušavaju da preko DNK podataka sa starih mesta zločina otkriju da li je ovaj mladić umešan u njih.

On se trenutno nalazi iza rešetaka u Austriji, gde čeka na suđenje. Za njim je policija izdala poternicu i Beču posle ubistva starijeg para u maju ove godine, a tela Gerharda Hintermajera i njegove žene Erne pronađeni su u njihovom domu.

Oni su pronađeni osakaćeni i izbodeni nekoliko puta, a braon bojom je bilo ispisano "tantum ergo" na telu žene, što se sa latinskog prevodi kao "tek tada". Policija je identifikovala Kotvicu preko forenzičkih dokaza ostavljenih mna mestu zločina. On je uhvaćen u junu ove godine u Nemačkoj, odakle je prosleđen Austriji.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) OVO JE PRVI SERIJSKI UBICA EU: Poljak (29) sejao smrt širom Evrope!

Izvor: Kurir, 29.Nov.2015

Dаrijus Pаvel K. (29), poljski državljanin, mogao bi da bude prvi serijski ubica Evropske unije, koji je počinio zločin i iskoristio otvorene granice da izmakne policiji i pronalazi nove žrtve...BEČ - Istragom austrijske policije utvrđeno je da je Poljak Dаrijus Pаvel K. (29) koji je priznao je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.