Izvor: Danas, 17.Jan.2024, 13:16

POKS: Vlada Srbije se na naše oči odriče srpske državnosti na Kosovu

Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS) ocenio je da izjava Miroslava Lajčaka data na Svetskom trgovinskom forumu u Davosu da je zadovoljan i da očekuje dalje pomake u razgovorima Beograda i Prištine znači da EU očekuje da proces primene francusko-nemačkog sporazuma i ohridskog aneksa o njegovoj implementaciji, odnosno de fakto priznavanja Кosova bude završen do proleća, kako je i predviđeno.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

POKS o ukidanju platnog prometa na Kosovu: Posledica pogrešne politike Vlade Srbije

Izvor: Danas, 18.Jan.2024, 13:09

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenio je danas da je najavljeno ukidanje dinara i platnog prometa između Srbije i Кosova i Metohije posledica pogrešne politike Vlade Srbije koja "godinama čini ustupke prema zapadu i albanskim secesionistima i nema crvene linije".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.