Opozicija o sastanku s Mogerini: EU ima puno kritika Vučića

Izvor: N1 televizija, 03.Mar.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozicija o sastanku s Mogerini: EU ima puno kritika Vučića

Evropska unija nema samo reči hvale za Vladu Aleksandra Vučića kao što se to predstavlja u javnosti, već ima puno kritika, a pre svega kada je reč o slobodi medija i pravosuđu, rekli su predstavnici opozicije koji su razgovarali sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini.

Federika Mogerini razgovarala je u Beogradu sa budućim predsedničkim kandidatima Sašom Jankovićem, predsednikom Demokratske >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << stranke Draganom Šutanovcem, predsednikom Socijaldemokratske stranke Borisom Tadićem i predsednikom pokreta Dosta je bilo Sašom Radulovićem.

Sastanak je trajao oko sat vremena.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastanak opozicije sa Federikom Mogerini

Izvor: Beta, 03.Mar.2017

Evropska unija nema samo reči hvale za Vladu Aleksandra Vučića kao što se to predstavlja u javnosti, već ima puno kritika, a pre svega kada je reč o slobodi medija i pravosudju, rekli su danas predstavnici opozicije koji su razgovarali sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini.Federika Mogerini...

Nastavak na Beta...

Opozicija Mogerinijevoj: Nije ovo dobar put

Izvor: B92, 03.Mar.2017

Beograd -- EU nema samo reči hvale za Vladu Aleksandra Vučića kao što se to predstavlja u javnosti, rekli su predstavnici opozicije predstavnici EU Federiki Mogerini...Kako su rekli, postoji mnogo kritika vlasti u Srbiji, pre svega kada je reč o slobodi medija i pravosuđu...Mogerinijeva je razgovarala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.