Obradović: Naš predlog vlastima i posrednicima iz EU - pomeriti izbore za kraj sledeće godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2019, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Naš predlog vlastima i posrednicima iz EU - pomeriti izbore za kraj sledeće godine

Lider Dveri Boško Obradović saopštio je danas da je sve u vezi održavanja predstojećih izbora u rukama Evropskog parlamenta čija delegacija, kako je naveo, sledeće nedelje ponovo dolazi u Beograd i koja treba da se izjasni o uslovima njihovog održavanja.

Obradović u saopštenju, posle jučerašnjih razgovora dela opozicije sa delegacijom EP, kaže da će ako se delegacija EP izjasni da nema uslova za demokratske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izbore, tek onda uslediti pravi pregovori vlasti i opozicije.

"A ako oni kažu da je sve u redu i da je vlast unapredila uslove za izbore - to znači da su između Vučića i demokratije izabrali Vučića", naveo je Obradović.

Obradović smatra da je zato bolje odmah pomeriti izbore za kraj sledeće godine.

"To je naš predlog i prema aktuelnoj vlasti i prema posrednicima iz EU, i smatram da je krajnje konstruktivan", naveo je Obradović.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.