Nova vlada u Federaciji BiH ima istorijsku odgovornost, poručili iz EU

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Apr.2023, 20:18

Nova vlada u Federaciji BiH ima istorijsku odgovornost, poručili iz EU

Nakon dva izborna ciklusa, blokada i četiri i po godine rada u tehničkom mandatu, novoformirani saziv Vlade Federacije BiH predstavlja istinsku priliku za efektne reforme, poručili su iz Kancelarije EU u Bosni i Hercegovini (BiH). To nije prilika koja se propušta, naglašavaju iz te kancelarije i dodaju kako članovi nove vlade "imaju istorijsku odgovornost da ispune data obećanja i realizuju dugo iščekivane reforme s fokusom na evropske integracije, kao i socioekonomske reforme i...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kancelarija EU u BiH pozdravila formiranje nove Vlade FBiH

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2023

Kancelarija EU u Bosni i Hercegovini pozdravila je formiranje nove Vlade FBiH, navodeći da ona predstavlja priliku za efektne reforme.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.