Nemački lekar: stanje Timošenkove je nestabilno

Izvor: Vostok.rs, 03.Jun.2012, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački lekar: stanje Timošenkove je "nestabilno"

03.06.2012. -

Zdravstveno stanje bivše premijerke Ukrajine Julije Timošenko, koja se nalazi u zatvoru, promenljivo je, smatra nemački lekar Luts Harms, koji je leči. Prema rečima Harmsa, kod Timošenkveo, koja pati od problema sa kičmom, primećeno je određeno poboljšanje, ali se njeno stanje zatim ponovo pogoršalo. Harms namerava da 8. juna ponovo poseti svoju pacijentkinju u Harkovu.

Zatvaranje Timošenkove dovelo je do pogoršanja odnosa između >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Ukrajine i EU. Međutim Komesar za ljudska prava ukrajinskog parlamenta Valerija Lutkovskaja izjavila je u subotu da ona Timošenkovu ne smatra političkom zatvorenicom jer ona ne potpada pod definiciju lica kažnjenog zbog svojih političkih uverenja.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.