Izvor: Luftika.rs, 10.Jun.2020, 09:24

Nemačka rampa za građane koji nisu iz EU do 31. avgusta

Nemačka planira da produži do 31. avgusta zabranu dolaska građana zemalja koje nisu članice Evropske unije, izjavili su neimenovani izvori iz nemačke vlade.
Kako je rečeno Rojtersu, očekuje se da će kabinet usvojiti danas tu odluku.
Nemačka je spremna da ukine zabranu putovanja za države članice Evropske unije i Veliku Britaniju, Island, Norvešku, Lihtenštajn i Švajcarsku od 15. juna ukoliko ne bude zabrana ulaska u te zemlje i obimnih restriktivnih mera. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Nemački ministar inostranih poslova Hajko Mas prošle sedmice je pozvao Nemce da ne putuju u Britaniju sve dok je tamo na snazi 14-dnevni karantin za turiste.
Oni su dodali da Berlin savetuje svojim državljanima da ne idu na krstarenja zbog posebnih rizika od koronavirusa.
Nemačka produžava mere zaštite od virusa korona do 5. jula
Izvor: Tanjug

Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE OČI UPRTE U BERLIN Nemačka DANAS ODLUČUJE o otvaranju granica za zemlje van EU

Izvor: Blic, 10.Jun.2020

Nemačka bi danas trebalo da odluči o tome da produži do 31. avgusta zabranu dolaska građana zemalja koje nisu članice Evropske unije.

Nastavak na Blic...

Nemačka: Rampa za građane koji nisu iz EU, evo do kada su produžili zabranu dolazaka

Izvor: OkRadio.rs, 10.Jun.2020

Kako je rečeno Rojtersu, očekuje se da će kabinet usvojiti sutra tu odluku Nemačka planira da produži do 31. avgusta zabranu dolaska građana zemalja koje nisu članice Evropske unije, izjavili su neimenovani izvori iz nemačke vlade. Oni su dodali da Berlin savetuje svojim državljanima da...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.