Nemačka: Rampa za građane koji nisu iz EU do 31. avgusta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2020, 21:15

Nemačka: Rampa za građane koji nisu iz EU do 31. avgusta

Nemačka planira da produži do 31. avgusta zabranu dolaska građana zemalja koje nisu članice Evropske unije, izjavili su neimenovani izvori iz nemačke vlade.

Oni su dodali da Berlin savetuje svojim državljanima da ne idu na krstarenja zbog posebnih rizika od korona virusa.

Kako je rečeno Rojtersu, očekuje se da će kabinet usvojiti sutra tu odluku.

Nemačka je spremna da ukine zabranu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << putovanja za države članice Evropske unije i Veliku Britaniju, Island, Norvešku, Lihtenštajn i Švajcarsku od 15. juna ukoliko ne bude zabrana ulaska u te zemlje i obimnih restriktivnih mera.

Nemački ministar inostranih poslova Hajko Mas prošle sedmice je pozvao Nemce da ne putuju u Britaniju sve dok je tamo na snazi 14-dnevni karantin za turiste.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nemačka: Rampa za građane koji nisu iz EU do 31. avgusta

Izvor: B92, 09.Jun.2020

Nemačka planira da produži do 31. avgusta zabranu dolaska građana zemalja koje nisu članice Evropske unije, izjavili su neimenovani izvori iz nemačke vlade...Kako je rečeno Rojtersu, očekuje se da će kabinet usvojiti sutra tu odluku...Nemačka je spremna da ukine zabranu putovanja za države...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.