Ne smemo zbog EU izgubiti identitet

Izvor: TvojPortal.com, 21.Okt.2011, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne smemo zbog EU izgubiti identitet"

/vesti online/ Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da se Srbi na Kosovu legitimno bore za svoja prava i naglasio da EU ne može da bude razlog da Srbi gube svoj nacionalni identitet. "Mi treba da težimo EU, ali ne treba da žrtvujemo sve naše interese", rekao je Dodik za ''Glas >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Amerike'' tokom posete Sjedinjenim Državama. Dodik je istakao da su međunarodna zajednica i zemlje koje su priznale Kosovo ponizile Srbiju i da to konačno mora da počne da se popravlja.

Poniženje Srbije mora da se popravlja: Milorad Dodik

Prema Dodikovim rečima, arogancija međunarodne zajednice prema Srbima kada je reč o pitanju Kosova dodatno je sada pokazana njenom intervencionističkom ulogom i podrškom kosovskim albanskim snagama da izađu na granicu.Ostatak teksta pročitajte na linku

politikaeuMilorad DodikGUBLJENJE IDENTITETA
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.