Naslovne strane za sredu, 7. novembar 2022. godine

Izvor: Beta, 07.Dec.2022, 09:54

Naslovne strane za sredu, 7. novembar 2022. godine

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama današnjih izdanja piše o samitu lidera EU i Zapadnog Balkana u Tirani kome je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, o ratu u Ukrajini i drugim političkim, ekonomskim i socijalnim temama.ALO - "Kurtijev teror na severu", o pokušaju administracije iz Prištine da pripremi teren za održavanje lokalnih izbora 18. decembra u četiri opštine na severu Kosova u kojima žive Srbi.BLIC - O ratu Rusije i Ukrajine: "Ukrajina preti da će dronovima napasti Moskvu". "EU spremila novi plan za Kosovo", piše list.VEČERNJE NOVOSTI - List prenosi: "Papir Pariza i Berlina bez poboljšanja". O nižim cenama rominga: "Jeftiniji razgovori u Evropi".DANAS - "Medijska scena u mraku bez slobodnih televizija", televizija N1 i Nova S su 24 sata u znak protesta imale zatamljene ekrane. O budžetu za 2021. godinu: "Čak 190 miliona evra pod znakom poverljivo".INFORMER - "Kurti oružjem krenuo na Srbe", o pokušaju ulaska članova Opštinske izborne komisije, u pratnji kosovske policije, u opštine na severu Kosova, zbog pripreme lokalnih izbora.KURIR - O pokušaju kosovskog premijera Aljbina Kurtija da uz prisustvo policije pripremi teren za održavanje lokalnih izbora u četiri opštine na severu Kosova, list piše pod naslovom "Teror".NOVA - Lider Stranke slobode i pravde Dragan Djilas ...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kurtijev poslanik: "Ne bi bio smak sveta ako se odlože izbori na severu Kosova"

Izvor: Blic, 07.Dec.2022

Poslanik Pokreta Samoopredeljenje Haki Abazi ocenio je da ne bi bio smak sveta da se održavanje izbora na severu Kosova odloži za određeni period, prenosi Reporteri.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.