NOVI ŠAMAR ZA KURTIJA U BRISELU! EU ponizila lažnog premijera kao nikada do sad, prištinski mediji bruje: Ovo je SKANDAL!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2022, 11:49

NOVI ŠAMAR ZA KURTIJA U BRISELU! EU ponizila lažnog premijera kao nikada do sad, prištinski mediji bruje: "Ovo je SKANDAL!"

Sastanak zvaničnika EU Žozepa Borelja i Miroslava Lajčaka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom privremenih institucija u Prištini Aljbinom Kurtijem, počeo je nešto pre 11 sati.

Zvanični sajt EU koji u realnom vremenu prati sastanke koji se održavaju u Evropskoj komisiji napravio je "skandal" pominjući premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija kao "lidera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kosovske opozicije" u zvaničnoj najavi za sastanak koji će biti održan danas u okviru dijaloga, piše prištinska Gazeta Ekspres.

- Sastanak i dijalog Prištine i Beograda - bilateralni sastanak sa Aljbinom Kurtijem, liderom kosovske opozicije - navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu EU.

Podsetimo, sastanak zvaničnika EU Žozepa Borelja i Miroslava Lajčaka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom privremenih institucija u Prištini Aljbinom Kurtijem, počeo je nešto pre 11 sati.

Prethodno, Borelj se odvojeno sastao sa Vučićem i Kurtijem, a pred tripalteralni sastanak poručio da očekuje da oba lidera budu otvorena i fleksibilna kako bi se došlo do zajedničkog stava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Posle više od pet sati završen trilateralni sastanak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2022

Posle više od pet sati, u Briselu je završena trilateralni sastanak predstavnika EU sa Aleksandrom Vučićem i Aljbinom Kurtijem...Niz razgovora počeo je jutros, odvojenim sastancima šefa evropske diplomatije Žozepa Borelja i specijalnog izaslanika EU za dijalog Miroslava Lajčaka sa predsednikom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.