Izvor: Blic, 27.Apr.2023, 17:44

"NIJE MI DOZVOLJENO DA GOVORIM NA ALBANSKOM" Donika Gervala Švarc tvrdi da izveštaj o Kosovu nije tačan i optužuje da je "srpska strategija da blokira ulazak balkanskih država u EU"

Kosovska ministarka spoljnih poslova Donika Gervala Švarc optužila je predstavnike Ujedinjenih nacija da 90 odsto izveštaja koji je predstavljen pred Savetom bezbednosti "nije tačan", optužujući istovremeno Beograd za "blisku saradnju sa Rusijom".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gervala: Izveštaj UNMIK prepun grešaka; Dačić odgovoran za ratne zločine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2023

Ministarka spoljnih poslova privremenih prištinskih institucija Donika Gervala izjavila je danas da 90 odsto izveštaja koji je predstavljen pred Savetom bezbednosti "nije tačan", i optužila Srbiju za "blisku saradnju sa Rusijom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.