Izvor: Blic, 06.Apr.2023, 16:19

"NE MOŽEMO SE POGAĐATI HOĆE LI BITI EU ILI SRPSKI SVET" Prva izjava Đukanovića nakon ostavke: Ostajem u frontu borbe!

Želeli smo da ažurnim zakazivanjem sednice Glavnog odbora što brže definišemo ocenu našeg učešća na predsedničkim izborima, rekao je doskorašnji predsednik Crne Gore Milo Đukanović. On je to kazao nakon stranačke sednice DPS na čijem čelu je bio više od 25 godina, i to pošto je prihvaćena njegova ostavka na mesto lidera partije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Predsednički izbori,   Milo Đukanović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NE MOŽEMO SE POGAĐATI HOĆE LI BITI EU ILI SRPSKI SVET" Prva izjava Mila Đukanovića nakon odlaska sa čela DPS

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023

Đukanović navodi da na sceni nema ozbiljne alternative onome što je pokazao DPS, ali da uvažavaju mišljenje građana...Milo Đukanović dao je prvu izjavu nakon što je usvojena njegova ostavka na meslo lider Demokratske stranke socijalista (DPS)...- Želeli smo da ažurnim zakazivanjem sednice...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.