Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2024, 17:21

Mijačić: Kurti vrši sistematski pritisak na Srbe sa ciljem da ih iseli sa Kosova i Metohije

Koordinator Radne grupe Nacionalnog konventa EU za saradnju Beograda i Prištine Dragiša Mijačić izjavio je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti vrši sistematski pritisak na Srbe sa ciljem da srpsku zajednicu primora da se iseli sa teritorije KiM i dovede do toga da ona više ne predstavlja nikakav politički faktor u pokrajini.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dragiša Mijačić: Svako ko transportuje dinar na Kosovu biće kriminalac

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jan.2024

"Prema mojoj slobodnoj proceni, trenutno je na Kosovu u opticaju ne manje od 12 milijardi dinara, tj. više od 100 miliona evra. Fizički je nemoguće sav taj novac izvući sa Kosova do traženog roka 1. februara. Svaki transport dinara nakon ovog datuma biće smatran krivičnim delom, što je uvod u...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.