Mediji: Mej odlaže glasanje o Bregzitu; Dauning strit negira

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2018, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Mej odlaže glasanje o Bregzitu; Dauning strit negira

Britanska vlada demantovala je danas navode da bi glasanje o Bregzitu planirano za utorak moglo biti odloženo kako bi premijerka Tereza Mej otputovala u Brisel i u poslednji čas pokušala da ostvari bolji dogovor o izlasku iz Evropske unije.

Kako piše "Sandej tajms", Mej namerava da sledeće nedelje u Briselu zatraži bolji dogovor o Bregzitu pre nego što od poslanika zatraži da ga podrže.

To bi, kako se navodi, značilo da se glasanje zakazano za utorak odlaže.

Međutim, iz Dauning strita odbacili su ove navode, prenosi "Indipendent" i navodi reči portparola da će se "glasanje održati u utorak".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mej odlaže glasanje o Brexitu?

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2018

LONDON - Britanska vlada demantovala je danas navode da bi glasanje o Brexitu planirano za utorak moglo biti odloženo kako bi premijerka Tereza Mej otputovala u Brisel i u posljednji čas pokušala da ostvari bolji dogovor o izlasku iz Evropske unije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.