Đilas danas protiv EU plana za KiM, a pre kampanje nagovarao Vučića da ga potpiše VIDEO

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 11:51

Đilas danas protiv EU plana za KiM, a pre kampanje nagovarao Vučića da ga potpiše VIDEO

Beograd -- Kako piše "Alo", treći na listi "Srbija protiv nasilja" Dragan Đilas je kontradiktoran kada je pitanje KiM u pitanju, što dokazuju njegove oprečne izjave.

Dragan Đilas: "Stav moje stranke sam više puta izneo, ne znamo šta tačno piše u francusko-nemačkom sporazumu ali ono što piše u medijima jeste da tamo stoji da Srbija treba da dâ saglasnost za ulazak Kosova u UN! Ja to apsolutno nikad ne bih prihvatio."

Dragan Đilas, pre predizborne kampanje: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Dobro je što u tom Sporazumu nema priznanja. Odbacivanje bi imalo katastrofalne posledice za Srbiju.Tu nema priznanja, nemojte praviti stvari lošijim nego što jesu."

Podsetimo, slično njemu govorili su i drugi predstavnici opozicije.

Borko Stefanović: Nemojte odbaciti francusko-nemački plan, tu nema međusobnog priznanja.

Marinika Tepić: Odbacivanje EU plana bi nas odvelo u izolaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KAKO VETAR DUVA! ĐILAS I EKIPA pre raspisivanja izbora bili za francusko-nemački plan za KiM, a sad DRUGU PESMU PEVAJU!

Izvor: Kurir, 07.Dec.2023

Vlasnik liste "Srbija protiv nasilja" pre svega nekoliko meseci govorio da u tom sporazumu nema međusobnog priznanja, te da bi njegovo odbacivanje imalo katastrofalne posledice po Srbiju, a nekoliko dana pred glasanje promenio ploču

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.