Laži nekog drugog, Ramuše! EU zapretila LAŽNOJ DRŽAVI zbog taksi, a Haradinaj sastanak ocenio kao korak napred?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2019, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laži nekog drugog, Ramuše! EU zapretila LAŽNOJ DRŽAVI zbog taksi, a Haradinaj sastanak ocenio kao korak napred?!

Premijer lažne države Kosova Ramuš Haradinaj ocenio je danas da je sastanak prištinske delegacije za nastavak dijaloga sa Beogradom u utorak u Briselu "korak napred".

Haradinaj je to rekao nakon sastanka sa direktorom carine lažne države Bahrijem Berišom sa kojim je razgovarao o efektima rada u prošloj godini i borbi protiv krijumčarenja.

Haradinaj je sastanak ocenio pozitivnim iako je šefica evropske diplomatije Federika Mogerini juče ponovo zatražila ukidanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povećanih teksi na robu iz Srbije. On je rekao da se u Briselu dogodilo sve što je bilo očekivano.

Dodao je i da je prištinska delegacija iznela svoje stavove, a da su predstavljeni i stavovi institucija EU.

- Mislimo da je to korak napred, da ne kažemo veoma pozitivan sastanak, veoma dobar, ali svakako korak napred - rekao je Haradinaj.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Srbija poziva na invaziju" HARADINAJ ZAKUKAO! Uplašila ga pesma SRPSKIH SPECIJALACA o KiM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2019, 17:34

Premijer lažne države Kosova i ratni zločinac Ramuš Haradinaj nazvao je proslavu obeležavanja Dana Republike Srpske otvorenom provokacijom!..Njemu je posebno upao u oči momenat kad su pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice zapevali himnu "Kosovskih junaka"...- Dok EU koristi sve kanale...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.