Izvor: S media, 11.Jun.2012, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Samo u vladu koja neće provocirati nove sukobe

Liberalno demokratska partija saopštila je da da može da uđe samo u onu vladu koja neće provocirati nove sukobe podgrevanjem nacionalizma, relativizovanjem presuda međunarodnih sudova, opstrukcijom dogovora postignutih sa kosovskim Albancima i Evropskom unijom i novim podelama u Srbiji, kojima najodgovorniji za nacionalnu katastrofu Srbije sebe promovišu u patriote, a političke oponente žigošu kao izdajnike.

Dačić: Ako ne uspe sa DS, počinjemo pregovore >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa SNS (FOTO, VIDEO)

Jovanović: Ne smeju se ponoviti katastrofalni rezultati Cvetkovićeve vlade

Tadić i Dačić imaju većinu i bez Čede

Ova stranka ističe da u "stalnom osporavanju" njene politike vidi samo pokušaj da se grčevito odbrane lične pozicije i politike iz prethodne četiri godine, koje su Srbiju blokirale stvarajući od nje najsiromašnije društvo, sa najvećom stopom inflacije, nekontrolisanim zaduživanjem, ugroženim obrazovnim sistemom, penzionim i zdravstevnim fondovima koji su pred kolapsom.

"Zato smatramo da je danas vrhunski partiotizam upravo zaustaviti tu politiku u nastojanju da bude osnov i buduće Vlade", saopštila je LPP.

Ova stranka smatra da politika izbegavanja dijaloga o ekonomskim reformama, nužnosti aranžmana sa MMF, kosovskog tumaranja, populizam i demagogija ugrožava budućnost zemlje.

Ova politika, naglasila je LDP, mora biti u potpunosti zamenjena politikom evropske vlade koja će biti sposobna da uradi sve što dosadašnja vladajuća koalicija nije želela.

(S media)

Foto: ldp.rs
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.