LAVROV UPOZORIO NA OPASNOST: Vučić se usudio da u UN kaže istinu o licemerju najvećih svetskih sila - krenuće ŽESTOKI napadi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2023, 22:33

LAVROV UPOZORIO NA OPASNOST: Vučić se usudio da u UN kaže istinu o licemerju najvećih svetskih sila - krenuće ŽESTOKI napadi

Posle govora u UN predsednik Aleksandar Vučić naći će se na udaru svih Zapadnih centra moći!

Napašće ga mnogi iz SAD, EU, NATO pakta jer se usudio da im u lice kaže strašnu istinu o njihovom licemerju!

Ovo je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov rekao našem šefu diplomatije Ivici Dačiću tokom njihovog sastanka u Njujorku!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sam Ivica Dačić kaže za Informer da ga je ministar Lavrov upozorio na veliku opasnost koja sa Zapada preti našem predsedniku.

- Ministar Lavrov mi je rekao da će u najkraćem roku uslediti žestoki politički napadi na predsednika Vučića! Napašće ga gotovo svi sa Zapada zato što se usudio da sa govornice u UN celom svetu kaže istinu o licemerju najvećih svetskih sila - kaže Dačić za Informer.

On naglašava da je sadvim realno očekivati dodatne pritiske na Srbiju, nove pokušaje destabilizacije i urušavanja vlasti u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lavrov: EU ne želi da natera Prištinu da formira ZSO, NATO pomaže kosovskim Albancima u stvaranju vojske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2023, 19:00

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas u Generalnoj skupštini UN da EU ne želi da natera Prištinu da ispuni sporazum o formiranju Zajednice srpskih opština a da NATO pomaže kosovskim Albancima u stvaranju vojske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.