Izvor: Blic, 28.Maj.2023, 20:48

Kvinta i EU osudile nasilan ulazak u opštinske zgrade na severu KiM: "Gradonačelnici treba da pokažu uzdržanost"

Ambasade Francuske, Nemačke, Italije, Ujedinjenog Kraljevstva i Sjedinjenih Američkih Država i Kancelarija Evropske unije, saopštile su danas da ponavljaju svoju izjavu od 26. maja u kojoj osuđuju odluku Kosova o nasilnom pristupu opštinskim zgradama na severu uprkos njihovim ponovljenim pozivima na uzdržanost.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kvinta i EU: Očekujemo da se ne ponovi nasilni ulazak u opštine na severu KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2023

Ambasade zemalja Kvinte i Evropske unije u Prištini istakle su večeras da očekuju da vlasti tzv. Kosova neće preduzeti nikakve nove mere za prinudni pristup opštinskim zgradama na severu pokrajine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Predstavnici zemalja Kvinte razgovaraju sa Kurtijem o događajima na severu!

Izvor: 24sedam.rs, 29.Maj.2023, 18:07

Zvanični iz SAD, Britanije, Nemačke, Italije i Francuske osudile odluku kosovske policije da prisilno obezbedi pristup opštinskim zgradama na severu tzv. Kosova

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.