Koliko i kako EU ulaže u modernizaciju železnica Srbije?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Avg.2020, 13:32

Koliko i kako EU ulaže u modernizaciju železnica Srbije?

U poslednjih 11 godina Evropska unija (EU) do sada je u Srbiji finansirala različite projekte u okviru modernizacije železnice sa više od 143 miliona evra bespovratnih sredstava, pokazuju podaci koje je Radio Slobodna Evropa (RSE) dobio od Delegacije EU u Srbiji. Kada se u Srbiji govori o modernizaciji železnice u prvi plan zvaničnici Vlade Srbije i resornog Ministarstva ističu projekte sa Kinom i Rusijom. Modernizaciju svojih pruga Srbija realizuje kroz brojna kreditna zaduživanja kod ove...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Malo poznata podrška EU u modernizaciji železnice

Izvor: Danas, 26.Avg.2020, 10:33

U proteklih 11 godina Evropska unija (EU) je u Srbiji finansirala različite projekte u okviru modernizacije železnice sa više od 143 miliona evra bespovratnih sredstava, pokazuju podaci koje je Radio Slobodna Evropa (RSE) dobio od Delegacije EU u Srbiji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.