Kocijančič: EU prati situaciju oko glasačkih listića iz centralne Srbije

Izvor: RTS, 14.Okt.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kocijančič: EU prati situaciju oko glasačkih listića iz centralne Srbije

Posmatračka misija Evropske unije na izborima na KiM "pažljivo prati situaciju nastalu oko prebrojavanja glasačkih listića iz centralne Srbije", izjavila je portparolka EU Maja Kocijančič.
Maja Kocijančič je rekla da su iz posmatračke misije videli izveštaje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << o prebrojavanju glasačkih listića.
"Sačekaćemo da vidimo rezultate pokrenute istrage", poručila je Kocijančičeva.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom navoda Prištine o zatrovanim kovertama pristiglim od glasača iz centralne Srbije upozorio međunarodnu zajednicu i Prištinu da "ukidanje demokratije ne vodi ničemu", da Priština može da eliminiše Srpsku listu, ali ne može Srbe na KiM, te da se jasno zna ko su njihovi politički predstavnici.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić: Povlačenje zahteva Prištine za članstvo u Interpolu – mala taktička pobeda

Izvor: RTS, 15.Okt.2019, 17:46

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitao je EU i portparolku EU Maju Kocijančič jer je, kaže, video izjavu da su budno pratili sve što se dešava sa kovertama iz centralne Srbije, a pošto su prištinski lekari potvrdili da nije bilo trovanja, a pritom su, navodi, lagali ceo svet da su...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.