KANCELARIJA ZA KIM: ZA Srećkovo HAPŠENJE ODGOVORNI EU i SAD! Dali pa pogazili garancije da Kurti neće hapsiti Srbe zbog mirnih protesta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2024, 17:58

KANCELARIJA ZA KIM: ZA Srećkovo HAPŠENJE ODGOVORNI EU i SAD! Dali pa pogazili garancije da Kurti neće hapsiti Srbe zbog mirnih protesta!

Aljbin Kurti sa svojim specijalnim policijskim jedinicama puki je izvršilac hapšenja Srbina iz Zvečana Srećka Sofronijevića, dok su pravi nalogodavci i direktno odgovorni za njegovo pritvaranje Sjedinjene Američke Države i Evropska unija koji su ovog i mnoge druge vidjene Srbe sa severa Kosova i Metohije nagnali u Kurtijevu zamku i njegove kazamate!
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kancelarija za KiM optužila SAD i EU da su odgovorne za hapšenje Sofronijevića

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Apr.2024

Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije optužila je danas Sjedinjene Američke Države i Evropsku uniju da su "direktno odgovorne" za hapšenje Srećka Sofronijevića iz Zvečana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Kancelarija za KiM: Pravi nalogodavci hapšenja Sofronijevića SAD i EU

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Apr.2024

SRBIJA – Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da su pravi nalogodavci hapšenja srpskog državljanina Srećka Sofronijevića Sjedinjene Američke Države i Evropska unija, dok je premijer privremenih institucija u Prištini „puki izvršilac“. „Aljbin Kurti sa svojim specijalnim...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.